Upplev Yogans rikedomar

För bästa balans inifrån och ut

Aktuellt

Aktuellt
i studion

Sommarstängt!

Höstens Yoga startar v 34. Kontakta Yogastudion om du vill ha en fast plats. Schemat för dropp in bokning öppnar under v 33.

Workshops

Inga kommande datum

Aktuellt

Sommarstängt!

Höstens Yoga startar v 34. Kontakta Yogastudion om du vill ha en fast plats. Schemat för dropp in bokning öppnar […]
Läs mer

Schema

Ingen erfarenhet behövs

Tidigare erfarenhet rekommenderas

Ashtanga grundkurs behövs

På plats i Yogastudion


Tisdagar
19:30–21:00

Torsdagar
17:15–18:30

Måndagar
19:00–20:00

Torsdagar
10:00–11:00

Torsdagar
18:50–20:00

Måndagar
17:30–18:30
Samtliga kurser sänds också online!

Onlineklasser

Jämna veckor

Ojämna veckor

Schema

Vi byter bokningssystem. Välkommen att boka igen på torsdag
[wondr url="/schema/"]

Onlineklasser

Jämna veckor

Ojämna veckor

Jag heter Elisabeth Andersson och driver Yogastudion i Bollnäs. 
Yogans rikedomar är många och jag är så tacksam över att få dela med mig och föra vidare denna transformerande metod och uråldriga visdom.

Senaste inlägg på instagram

Läs nyhetsbrev

Kära Yogavänner!
På måndag 23/8 startar höstens yoga, ser så mycket fram emot att ses! Här kommer lite information då jag använder mig av ett helt nytt boknings och betalningssystem.
Medlemsskap: När du köpt dessa typer av kort som du ser här under så har du ett medlemskap, dvs du har skapat ett konto och kan boka från hemsidan eller appen genom att logga in med lösenordet du fick vid skapande av kontot.
Terminskort: Du som köpt ett Terminskort ligger förbokad i vald grupp och behöver bara logga in från hemsidan eller appen när du vill avboka. Du har från köp fri tillgång till inspelade yogaklasser, dom ligger under fliken Inspelade klasser/ Biblotek. Du kan inte ta igen missat pass i annan klass.
Klippkort/ Terminskort tilläggstjänst "Yoga Obegränsat": Du loggar in från hemsidan eller appen och bokar den klass, dom extra pass du vill vara med i direkt i schemat.
Onlinekort/ Terminskort tilläggstjänst "Online": Har du köpt Onlinekort eller Tilläggstjänst Online till ditt Terminskort så behöver du nu logga in från hemsidan eller appen och gå direkt till schemat för att boka den Onlineklass du vill vara med i. Du kommer då automatiskt få en länk till din email 30 min före klassen startar men du kan också klicka direkt i schemat på den Onlineklass du bokat och gå in den vägen. Ibland är det körigt då jag både har folk på plats och ska sköta Online tekniken så det kan hända att du får vänta ett tag i det "digitala väntrummet" innan du blir insläppt. Se till att vara i "väntrummet" senast 5 minuter innan klassen startar.
Icke medlemsskap: Vill du bara boka Dropp in på plats eller Online enstaka gånger så behöver du inte skapa ett konto och bli medlem utan du kan gå till hemsidan och gå in under fliken Yoga, klicka på Schema och boka den klass du vill delta i, fylla i och betala direkt därifrån.
Obs! Jag öppnar Schemat för bokning av dropp in, extra pass och Online på fredag morgon 20/8. Du ser ett felmeddelande om du provar nu.
Jag ber om överseende över att tekniken kan krångla under första veckan då det mesta nu vad det gäller Onlineklasser ska ske automatiskt. Det är inte förrän vi kör igång det visar sig om något inte funkar som det ska...jag och supporten på Wondr försöker rätta till problemen allteftersom vi ser vad som ej funkar.

Praktisk information: Det är 30 min mellan dom flesta klasserna förutom på Torsdagar där det endast är 15 minuter mellan Yin/Yang lugnt pass och Ashtanga Mysore. För att undvika trängsel, ge deltagare i klassen före tid att lämna studion. På måndagar är det dessutom klasser i lokalen en trappa ner så se till att det ej blir trängsel. Har du möjlighet att vara ombytt redan när du kommer så är det toppen.
Vi låser dörren när passen börjar, kom i tid! senast fem minuter innan klassen startar.
Ta med egen yogamatta och en liten handduk till dom klasser vi använder kudden.
Tack för att du stannar hemma vid minsta förkylningssymtom, tillsammans hjälps vi åt så det blir så tryggt och säkert på Yogastudion som möjligt.
Varmt välkommen!

Hitta hit

Framnäsvägen 19
821 43 Bollnäs
envelope-osign-outarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram