18/01–25/04 Torsdagar
17:15
Terminskort: Fr. 2 250:-
Köp terminskort

Yin/Yang Yoga Torsdag, lugnt pass

Yin Yoga
Ordet Yin beskriver mer sättet vi utför yogan på. Yin Yogan är en lugn, passiv, meditativ yoga där vi i första hand lägger fokus på vävnaden som inte är så elastisk, såsom bindväven. Genom att stimulera bindväven i övningarna påverkas och hålls meridiansystemet friskt så att livskraft, energin kan flöda. Vi tränar oss på att tämja rastlöshet och lugna ner tankarna. Yogan utförs med avslappnande muskler och positionerna hålls under några minuter med en lugn medveten andning för att stilla sinnet och öppna kroppen.

Vi balanserar och stimulerar meridianer, ökar rörlighet och smidighet, Yin yoga är återhämtande. Vi tränar oss på att vara i kontakt med andningen, medvetet närvarande.

Yang Yoga
Ordet yang beskriver mer sättet vi utför yogan på. Det är en fysisk, dynamisk yoga där kroppen och rörelsen används för att stilla sinnet. Passen varierar beroende på fokusområde. Yogan bygger styrka, ökar rörlighet och smidighet, ger god balans och kroppskontroll med en medveten andning och fokusering av sinnet som röd tråd.

Vi balanserar kropp och själ, stimulerar energiflödet och tränar oss på att vara medvetet närvarande.

envelope-oclock-ocalendarcredit-cardcalendar-check-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram