Praktisk information

Alla bokningar/avbokningar sker via schemat och bokningssystemet Boka Mera på hemsidan eller från deras app. Bokning/Avbokning senast en timme innan klassen startar. Har du redan ett konto så loggar du in i samband med bokning, är du ny kund så välj registrera ett konto.

All betalning sker på plats förutom Onlinekunder där du får ett swish nummer, tar en skärmdump på betalningen och smsar 070-242 45 90 så jag kan slå in i kassan, jag skickar jag bild på ditt kvitto.

Du kan använda Epassi och Wellnet friskvårdbidrag hos Yogastudion.
Har du ett Terminskort = Fast plats så lägger jag in dig i systemet i vald grupp så du är förbokad på terminens gånger och behöver bara gå in i systemet och avboka.

Vill du droppa in så bokar du pass och betalar på plats med swish.

 Kom i tid, ge dig själv en stund att landa
Gäller både dig på plats och Onlinedeltagare. Jag låser dörren när vi börjar.
Se till att vara på plats senast 5 minuter innan passet börjar.
Min önskan är att det är så få prylar kring yogamattan som möjligt.  Vill du ha din plånbok, telefon med in i salen så lägg dom gärna i korgarna framme på trappsteget eller på fönsterhyllan och sätt telefonen på ljudlöst. Var rädd om dina glasögon, lägg dom ej på golvet bredvid yogamattan.

Parkering
Se till att parkera smart så alla får plats. Fyll gärna platsen vid norra änden (kupolen) av huset, mot planket först. Du kan även parkera framför huset och på den gamla bussfickan mitt emot.

Att tänka på inför ett yogapass
Gör en inventering av kroppen och uträtta passet efter dagsformen, lyssna till kroppen vad som känns bra för dig. Var alltid på den säkra sidan och gör aldrig någonting som inte känns bra, det som är hälsosamt för några kan vara mindre bra för andra.
Känner du dig yr under passet så vila en stund, det kan bero på att du druckit för lite under dagen. Ät inte en stor måltid för nära passet och se till att dricka mycket vatten under dagen, det rekommenderas i yogan att EJ dricka under passet. Var sparsam med parfymen, tänk på att många är känsliga för dofter.
Yogan påverkar på alla plan, så vi kan känna av effekter när vi släpper spänningar. Det kan visa sig på olika sätt, vi kan bl.a. bli frysen eller påverkas känslomässigt, det kan hända att du känner dig ledsen eller arg. Du behöver aldrig analysera vad det är utan välkomna känslan och släpp taget om det som är och gratulera dig själv till att ”ryggsäcken” har lättat.

Vill du umgås och prata gör det gärna i omklädningsrum och i butiken. I Yogalokalen tankar vi kraft, stillar sinnet och främjar tystnaden.

envelope-ocalendar-check-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram