Praktisk information

Alla köp, bokningar/avbokningar sker via bokningssystemet Wondr på hemsidan eller från Wondr appen.
Du behöver registrera ett konto för att få tillgång till app och och bli medlem. Gå till Wondr »

Så registrerar du dig
Du registrerar dig genom att fylla i informationen när du bokar din fasta plats=terminskort eller så får du registreringslänk utskickad.
Dropin-kunder behöver ej bli medlem eller registrera ett konto utan kan direkt gå till schemat och boka och betala.
Obs! har du epassi friskvårdsbidrag eller rekvisition behöver du anmäla dig till mig så lägger jag in dig manuellt i systemet. Klicka här för att maila mig »

Handlar du i shopen på plats så betalar du med Swish.

Att tänka på under pågående pandemi
Var gärna ombytt och klar när du kommer för att undvika trängsel i omklädningsrum. Se till att hålla avstånd och ta med egen yogamatta och handduk till kudden. Stanna hemma vid förkylningssymtom. Handsprit finns i omklädningsrum och kassan.

Kom i tid, ge dig själv en stund att landa
Gäller både dig på plats och Onlinedeltagare. Jag låser dörren när vi börjar.
Se till att vara på plats senast 5 minuter innan passet börjar.
Min önskan är att det är så få prylar kring yogamattan som möjligt.  Vill du ha din plånbok, telefon med in i salen så lägg dom gärna i korgarna framme på trappsteget eller på fönsterhyllan och sätt telefonen på ljudlöst. Var rädd om dina glasögon, lägg dom ej på golvet bredvid yogamattan.

Parkering
Se till att parkera smart så alla får plats. Fyll gärna platsen vid norra änden (kupolen) av huset, mot planket först. Du kan även parkera framför huset och på den gamla bussfickan mitt emot.

Att tänka på inför ett yogapass
Gör en inventering av kroppen och uträtta passet efter dagsformen, lyssna till kroppen vad som känns bra för dig. Var alltid på den säkra sidan och gör aldrig någonting som inte känns bra, det som är hälsosamt för några kan vara mindre bra för andra.
Känner du dig yr under passet så vila en stund, det kan bero på att du druckit för lite under dagen. Ät inte en stor måltid för nära passet och se till att dricka mycket vatten under dagen, det rekommenderas i yogan att EJ dricka under passet. Var sparsam med parfymen, tänk på att många är känsliga för dofter.
Yogan påverkar på alla plan, så vi kan känna av effekter när vi släpper spänningar. Det kan visa sig på olika sätt, vi kan bl.a. bli frysen eller påverkas känslomässigt, det kan hända att du känner dig ledsen eller arg. Du behöver aldrig analysera vad det är utan välkomna känslan och släpp taget om det som är och gratulera dig själv till att ”ryggsäcken” har lättat.

Vill du umgås och prata gör det gärna i omklädningsrum och i butiken. I Yogalokalen tankar vi kraft, stillar sinnet och främjar tystnaden.

envelope-ocalendar-check-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram