Praktisk information

Alla bokningar/avbokningar sker via bokningssystemet på hemsidan.
Du behöver registrera dig på www.yogastudion.nu om du är ny kund för att få tillgång till bokningssystem.  Under fliken ”veckans schema” finns information om vilka pass som kräver erfarenhet och vilka du kan delta i som nybörjare.

Kom i tid, ge dig själv en stund att landa
Jag låser dörren när vi börjar.Min önskan är att det är så lite grejor kring yogamattan som möjligt.  Vill du ha din plånbok, telefon med in i salen så lägg dom gärna i korgarna framme på trappsteget eller på fönsterhyllan och sätt telefonen på ljudlöst. Var rädd om dina glasögon, lägg dom ej på golvet bredvid yogamattan.

Parkering: Se till att parkera smart, vi är många i klasserna.  Fyll gärna platsen vid norra änden (kupolen) av huset, mot planket först. Du kan även parkera framför huset och på den gamla bussfickan mitt emot.

Inför ett yogapass

Gör en inventering av kroppen och uträtta passet efter dagsformen, lyssna till kroppen vad som känns bra för dig. Var alltid på den säkra sidan och gör aldrig någonting som inte känns bra, det som är hälsosamt för några kan vara mindre bra för andra. Känner du dig yr under passet så vila en stund, det kan bero på att du druckit för lite under dagen. Ät inte en stor måltid för nära passet och se till att dricka mycket vatten under dagen, rekommenderas i yogan att EJ dricka under passet. Var sparsam med parfymen, tänk på att många är känsliga och vi är många i lokalen.
Yogan påverkar på alla plan, vi släpper spänningar som kan visa sig på olika sätt, vi kan bl.a. bli frysen eller påverkas känslomässigt, det kan hända att du känner dig ledsen eller arg. Du behöver aldrig analysera vad det är utan välkomna känslan och släpp taget om det som är och gratulera dig själv till att ”ryggsäcken” har lättat.

Vill du umgås och prata gör det gärna i omklädningsrum och i butiken, i Yogalokalen tankar vi kraft, stillar sinnet och främjar tystnaden

envelope-ocalendar-check-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram