Yoga

Vid köp av ett Terminskort har du en fast förbokad plats i vald grupp och behöver endast boka av när du inte kan vara med. Du får också med fri tillgång till inspelade yogavideos i biblioteket.

Vill du yoga mer så kan du köpa till "tilläggstjänst " till ditt terminskort, Yoga/ Optimum Obegränsat + Online så kan du obegränsat boka på extraklasser i schemat, Yoga eller Optimum gruppträning på plats. Du har även fri tillgång till och kan boka dom Onlineklasser som sänds.

Decembererbjudande

Extraklasser i december, yoga och prova på Optimum. Du kan delta på plats eller Online och du får också vid köp av valt Decemberkort tillgång till Inspelade klasser/Videos ända fram till vårens terminsstart.
Läs mer

Våra klasser

Sommaryoga v 21-26

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Klasser till sommarpriser, på plats och online.

  Ashtanga nivå 3 Tisdag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Ledd half primary series med traditionell vinyasa-räkning på sanskrit. Vi leder dig genom ashtangans första serie och ett kortare modifierat avslut. Denna kurs är för dig som gått nivå 2 eller har motsvarande erfarenhet sedan tidigare och har bra koll på ordningsföljden av ställningarna. Denna nivå har drop-in om du har de förkunskaper som behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar må 2/1-23.

  Ashtanga mysore Torsdag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • För att delta i detta pass behöver du ha gått Ashtanga grundkurs eller ha förkunskaper så du kan ordningsföljden på Ashtangans fundamentala positioner. Här yogar du tillsammans med andra men du gör det i din egen takt och så långt du har kommit i den serie du utövar. Läraren finns tillhands och du får hjälp vid behov. Bokningen av vårens Terminskort öppnar må 2/1-23

  Yin Yoga/Mindfulness Yoga Kombinationskort Torsdag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Ett kombinationskort där Yin Yoga körs jämna veckor och Mindfulness Yoga ojämna veckor. Yin Yoga är en passiv, återhämtande yoga där fokus läggs på att öppna upp kroppen, få igång energiflöde och cirkulation och stilla sinnet med hjälp av en medveten andning. Mindfulness yoga är ett rehabiliterande yogapass som passar dig som vill ha en lugn yoga utan solhälsningar. Vi använder oss av enkla rörelser synkroniserat med vår andning som stärker, stretchar ut och balanserar kroppen. Vi tränar oss på att vara med vår andning – medvetet närvarande i nuet. Ingen erfarenhet behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar må 2/1-23

  Yin/Yang Yoga Tisdag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Mixat pass passar dig som vill ha både återhämtning och ett fysiskt yogapass som varierar gång för gång. Tidigare erfarenhet rekommenderas. Bokningen av vårens Terminskort öppnar Må 2/1 -23.

  Yin/Yang Yoga Torsdag, lugnt pass

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Ett lugnare mixat pass passar dig som vill ha både återhämtning och ett fysiskt yogapass som varierar gång för gång. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar Må 2/1-23.

  Yin Yoga Måndag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Passar dig som vill ha en lugn återhämtande stund på yogamattan. Vi balanserar och stimulerar meridianer, ökar rörlighet och smidighet och fyller på kraft. Vi tränar oss på att vara i kontakt med andningen, medvetet närvarande. Ingen erfarenhet behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar Må 2/1-23.

  Optimum / Postural Yoga Måndag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Denna klass passar dig som vill investera i dig själv för att komma till rätta med obalanser så att muskler och leder kan fungera optimalt och för att minska risken för skador, förslitning och smärtproblematik. Vi använder oss av övningar från Optimum metoden, från McGill metoden och funktionella övningar från yogan. Ett pass bestående av mina absoluta favoritövningar för att få en väl fungerande kropp. Enkla supereffektiva övningar som passar dom flesta, ingen tidigare erfarenhet behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar Må 2/1-23.

  Sommaryoga v 21-26

  Klasser till sommarpriser, på plats och online.

  Ashtanga nivå 3 Tisdag

  Ledd half primary series med traditionell vinyasa-räkning på sanskrit. Vi leder dig genom ashtangans första serie och ett kortare modifierat avslut. Denna kurs är för dig som gått nivå 2 eller har motsvarande erfarenhet sedan tidigare och har bra koll på ordningsföljden av ställningarna. Denna nivå har drop-in om du har de förkunskaper som behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar må 2/1-23.
  17/01–18/04 Tisdagar
  17:30
  Terminskort 2250:-

  Ashtanga mysore Torsdag

  För att delta i detta pass behöver du ha gått Ashtanga grundkurs eller ha förkunskaper så du kan ordningsföljden på Ashtangans fundamentala positioner. Här yogar du tillsammans med andra men du gör det i din egen takt och så långt du har kommit i den serie du utövar. Läraren finns tillhands och du får hjälp vid behov. Bokningen av vårens Terminskort öppnar må 2/1-23
  19/01–27/04 Torsdagar
  18:45
  Terminskort 2250:-

  Yin Yoga/Mindfulness Yoga Kombinationskort Torsdag

  Ett kombinationskort där Yin Yoga körs jämna veckor och Mindfulness Yoga ojämna veckor. Yin Yoga är en passiv, återhämtande yoga där fokus läggs på att öppna upp kroppen, få igång energiflöde och cirkulation och stilla sinnet med hjälp av en medveten andning. Mindfulness yoga är ett rehabiliterande yogapass som passar dig som vill ha en lugn yoga utan solhälsningar. Vi använder oss av enkla rörelser synkroniserat med vår andning som stärker, stretchar ut och balanserar kroppen. Vi tränar oss på att vara med vår andning – medvetet närvarande i nuet. Ingen erfarenhet behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar må 2/1-23
  19/01–27/04 Torsdagar
  10:00
  Terminskort 2250:-

  Yin/Yang Yoga Tisdag

  Mixat pass passar dig som vill ha både återhämtning och ett fysiskt yogapass som varierar gång för gång. Tidigare erfarenhet rekommenderas. Bokningen av vårens Terminskort öppnar Må 2/1 -23.
  17/01–18/04 Tisdagar
  19:30
  Terminskort 2250:-

  Yin/Yang Yoga Torsdag, lugnt pass

  Ett lugnare mixat pass passar dig som vill ha både återhämtning och ett fysiskt yogapass som varierar gång för gång. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar Må 2/1-23.
  19/01–27/04 Torsdagar
  17:15
  Terminskort 2250:-

  Yin Yoga Måndag

  Passar dig som vill ha en lugn återhämtande stund på yogamattan. Vi balanserar och stimulerar meridianer, ökar rörlighet och smidighet och fyller på kraft. Vi tränar oss på att vara i kontakt med andningen, medvetet närvarande. Ingen erfarenhet behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar Må 2/1-23.
  16/01–24/04 Måndagar
  19:00
  Terminskort 2250:-

  Optimum / Postural Yoga Måndag

  Denna klass passar dig som vill investera i dig själv för att komma till rätta med obalanser så att muskler och leder kan fungera optimalt och för att minska risken för skador, förslitning och smärtproblematik. Vi använder oss av övningar från Optimum metoden, från McGill metoden och funktionella övningar från yogan. Ett pass bestående av mina absoluta favoritövningar för att få en väl fungerande kropp. Enkla supereffektiva övningar som passar dom flesta, ingen tidigare erfarenhet behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar Må 2/1-23.
  16/01–24/04 Måndagar
  17:30
  Terminskort 2250:-
  envelope-oclock-ocalendarcredit-cardcalendar-check-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram