Klasser på plats

Vid köp av ett Terminskort har du en fast förbokad plats i vald grupp och behöver endast boka av när du inte kan vara med. Du får också med fri tillgång till inspelade yogavideos i biblioteket.

Vill du yoga mer så kan du köpa till "tilläggstjänst " till ditt terminskort, Yoga/ Optimum Obegränsat + Online så kan du obegränsat boka på extraklasser i schemat, Yoga eller Optimum gruppträning på plats. Du har även fri tillgång till och kan boka dom Onlineklasser som sänds.

Decembererbjudande

Extraklasser i december, yoga och prova på Optimum. Du kan delta på plats eller Online och du får också vid köp av valt Decemberkort tillgång till Inspelade klasser/Videos ända fram till vårens terminsstart.
Läs mer

Våra klasser

Ashtanga fortsättningskurs

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Ledd half primary series med traditionell vinyasa-räkning på sanskrit. Vi leder dig genom halva Ashtangans första serie och ett kortare modifierat avslut. Denna kurs är för dig som gått grundkursen eller har motsvarande erfarenhet sedan tidigare och har bra koll på ordningsföljden av ställningarna. Denna nivå har drop-in om du har de förkunskaper som behövs. Bokningen av höstens Terminskort öppnar onsdag 26/7-23.

  Ashtanga mysore Torsdag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • För att delta i detta pass behöver du ha gått Ashtanga grundkurs eller ha förkunskaper så du kan ordningsföljden på Ashtangans fundamentala positioner. Här yogar du tillsammans med andra men du gör det i din egen takt och så långt du har kommit i den serie du utövar. Läraren finns tillhands och du får hjälp vid behov. Bokningen av höstens Terminskort öppnar onsdag 26/7-23

  Yin Yoga/Mindfulness Yoga Kombinationskort Torsdag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Ett kombinationskort där vi alternerar och kör Yin Yoga och Mindfulness Yoga varannan vecka. Yin Yoga är en passiv, återhämtande yoga där fokus läggs på att öppna upp kroppen, få igång energiflöde och cirkulation och stilla sinnet med hjälp av en medveten andning. Mindfulness yoga är ett rehabiliterande yogapass som passar dig som vill ha en lugn yoga utan solhälsningar. Vi använder oss av enkla rörelser synkroniserat med vår andning som stärker, stretchar ut och balanserar kroppen. Vi tränar oss på att vara med vår andning – medvetet närvarande i nuet. Ingen erfarenhet behövs. Bokningen av höstens Terminskort öppnar onsdag 26/7-23

  Yin/Yang Yoga Tisdag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Mixat pass som passar dig som vill ha både återhämtning och ett fysiskt yogapass som varierar gång för gång. Vi börjar med 30 min Yin Yoga och fortsätter med 45 min fysik varierande Yang Yoga och avsluter med 15 min ledd avslappning. Tidigare erfarenhet rekommenderas. Bokningen av höstens Terminskort öppnar onsdag 26/7 -23.

  Yin/Yang Yoga Torsdag, lugnt pass

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Ett lugnare mixat pass passar dig som vill ha både återhämtning och ett fysiskt yogapass som varierar gång för gång. Vi kör 30 min Yin Yoga, 30 min Yang Yoga och 15 min ledd avslappning. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Bokningen av höstens Terminskort öppnar onsdag 26/7-23.

  Yin Yoga Måndag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Passar dig som vill ha en lugn återhämtande stund på yogamattan. Vi balanserar och stimulerar meridianer, ökar rörlighet och smidighet och fyller på kraft. Vi tränar oss på att vara i kontakt med andningen, medvetet närvarande. Ingen erfarenhet behövs. Bokningen av höstens Terminskort öppnar onsdag 26/7-23.

  Fascial Maneuvers / Optimum

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Var din egen terapeut och få bukt med obalanser och smärtproblematik med hjälp av övningar från Human Garage. I denna klass lägger vi fokus på fascian = bindväven, för att få igång flödet och cirkulationen i områden som blivit förtätade pga högt tryck. Vi använder olika andningstekniker och övningar för att fördela trycket i kroppen och sen avslutar vi passet med några posturala och stabiliserande övningar från Optimum metoden och från Stuart Mc Gill som är specialist på smärtproblematik och biomekanik. Enkla supereffektiva övningar som passa dom flesta. Ingen tidigare erfarenhet behövs men se introduktionsvideo innan du deltar i klass.

  Optimum / Postural Yoga Måndag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Denna klass passar dig som vill investera i dig själv för att komma till rätta med obalanser så att muskler och leder kan fungera optimalt och för att minska risken för skador, förslitning och smärtproblematik. Vi använder oss av övningar från Optimum metoden, från McGill metoden och funktionella övningar från yogan. Ett pass bestående av mina absoluta favoritövningar för att få en väl fungerande kropp. Enkla effektiva övningar som passar dom flesta, ingen tidigare erfarenhet behövs om du är med från terminsstart då jag går igenom saker att tänka på. Kika gärna på video, introduktion under fliken Optimum och Optimum metoden. Obs! Denna klass är fullbokad för köp av fast plats hö -23

  Ashtanga fortsättningskurs

  Ledd half primary series med traditionell vinyasa-räkning på sanskrit. Vi leder dig genom halva Ashtangans första serie och ett kortare modifierat avslut. Denna kurs är för dig som gått grundkursen eller har motsvarande erfarenhet sedan tidigare och har bra koll på ordningsföljden av ställningarna. Denna nivå har drop-in om du har de förkunskaper som behövs. Bokningen av höstens Terminskort öppnar onsdag 26/7-23.
  15/08–21/11 Tisdagar
  17:30
  Terminskort 2250:-

  Ashtanga mysore Torsdag

  För att delta i detta pass behöver du ha gått Ashtanga grundkurs eller ha förkunskaper så du kan ordningsföljden på Ashtangans fundamentala positioner. Här yogar du tillsammans med andra men du gör det i din egen takt och så långt du har kommit i den serie du utövar. Läraren finns tillhands och du får hjälp vid behov. Bokningen av höstens Terminskort öppnar onsdag 26/7-23
  17/08–23/11 Torsdagar
  18:45
  Terminskort 2250:-

  Yin Yoga/Mindfulness Yoga Kombinationskort Torsdag

  Ett kombinationskort där vi alternerar och kör Yin Yoga och Mindfulness Yoga varannan vecka. Yin Yoga är en passiv, återhämtande yoga där fokus läggs på att öppna upp kroppen, få igång energiflöde och cirkulation och stilla sinnet med hjälp av en medveten andning. Mindfulness yoga är ett rehabiliterande yogapass som passar dig som vill ha en lugn yoga utan solhälsningar. Vi använder oss av enkla rörelser synkroniserat med vår andning som stärker, stretchar ut och balanserar kroppen. Vi tränar oss på att vara med vår andning – medvetet närvarande i nuet. Ingen erfarenhet behövs. Bokningen av höstens Terminskort öppnar onsdag 26/7-23
  17/08–23/11 Torsdagar
  10:00
  Terminskort 2250:-

  Yin/Yang Yoga Tisdag

  Mixat pass som passar dig som vill ha både återhämtning och ett fysiskt yogapass som varierar gång för gång. Vi börjar med 30 min Yin Yoga och fortsätter med 45 min fysik varierande Yang Yoga och avsluter med 15 min ledd avslappning. Tidigare erfarenhet rekommenderas. Bokningen av höstens Terminskort öppnar onsdag 26/7 -23.
  15/08–21/11 Tisdagar
  19:30
  Terminskort 2250:-

  Yin/Yang Yoga Torsdag, lugnt pass

  Ett lugnare mixat pass passar dig som vill ha både återhämtning och ett fysiskt yogapass som varierar gång för gång. Vi kör 30 min Yin Yoga, 30 min Yang Yoga och 15 min ledd avslappning. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Bokningen av höstens Terminskort öppnar onsdag 26/7-23.
  17/08–23/11 Torsdagar
  17:15
  Terminskort 2250:-

  Yin Yoga Måndag

  Passar dig som vill ha en lugn återhämtande stund på yogamattan. Vi balanserar och stimulerar meridianer, ökar rörlighet och smidighet och fyller på kraft. Vi tränar oss på att vara i kontakt med andningen, medvetet närvarande. Ingen erfarenhet behövs. Bokningen av höstens Terminskort öppnar onsdag 26/7-23.
  14/08–20/11 Måndagar
  19:00
  Terminskort 2250:-

  Fascial Maneuvers / Optimum

  Var din egen terapeut och få bukt med obalanser och smärtproblematik med hjälp av övningar från Human Garage. I denna klass lägger vi fokus på fascian = bindväven, för att få igång flödet och cirkulationen i områden som blivit förtätade pga högt tryck. Vi använder olika andningstekniker och övningar för att fördela trycket i kroppen och sen avslutar vi passet med några posturala och stabiliserande övningar från Optimum metoden och från Stuart Mc Gill som är specialist på smärtproblematik och biomekanik. Enkla supereffektiva övningar som passa dom flesta. Ingen tidigare erfarenhet behövs men se introduktionsvideo innan du deltar i klass.
  18/01–25/04 Torsdagar
  19:00
  Terminskort 2250:-

  Optimum / Postural Yoga Måndag

  Denna klass passar dig som vill investera i dig själv för att komma till rätta med obalanser så att muskler och leder kan fungera optimalt och för att minska risken för skador, förslitning och smärtproblematik. Vi använder oss av övningar från Optimum metoden, från McGill metoden och funktionella övningar från yogan. Ett pass bestående av mina absoluta favoritövningar för att få en väl fungerande kropp. Enkla effektiva övningar som passar dom flesta, ingen tidigare erfarenhet behövs om du är med från terminsstart då jag går igenom saker att tänka på. Kika gärna på video, introduktion under fliken Optimum och Optimum metoden. Obs! Denna klass är fullbokad för köp av fast plats hö -23
  14/08–20/11 Måndagar
  17:30
  Terminskort 2250:-
  envelope-oclock-ocalendarcredit-cardcalendar-check-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram