Klasser på plats

Vid köp av ett Terminskort har du en fast förbokad plats i vald grupp och behöver endast boka av när du inte kan vara med. Du får också med fri tillgång till inspelade yogavideos i biblioteket.

Vill du yoga mer så kan du köpa Terminskort Extra som ger Obegränsat på plats + Online så kan du obegränsat boka på extraklasser i schemat, Yoga, Optimum och Fascial Maneuvers gruppträning på plats. Du har även fri tillgång till och kan boka dom Onlineklasser som sänds.

Decembererbjudande

Extraklasser i december, yoga och prova på Optimum. Du kan delta på plats eller Online och du får också vid köp av valt Decemberkort tillgång till Inspelade klasser/Videos ända fram till vårens terminsstart.
Läs mer

Våra klasser

Ashtanga fortsättningskurs Tisdag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Ledd half primary series med traditionell vinyasa-räkning på sanskrit. Vi leder dig genom halva Ashtangans första serie och ett kortare modifierat avslut. Ibland kommer vi även efter dom stående prova på Mysore style. Denna kurs är för dig som gått grundkursen eller har motsvarande erfarenhet sedan tidigare och har bra koll på ordningsföljden av ställningarna. Denna nivå har drop-in om du har de förkunskaper som behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar Tisdag 2/1-24.

  Yin/Yang Yoga Tisdag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Mixat pass som passar dig som vill ha både återhämtning och ett fysiskt yogapass som varierar gång för gång. Vi börjar med 30 min Yin Yoga och fortsätter med 45 min fysik varierande Yang Yoga och avsluter med 15 min ledd avslappning. Tidigare erfarenhet rekommenderas. Bokningen av vårens Terminskort öppnar tisdag 2/1 -24.

  Yin/Yang Yoga Torsdag, lugnt pass

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Ett lugnare mixat pass passar dig som vill ha både återhämtning och ett fysiskt yogapass som varierar gång för gång. Vi kör 30 min Yin Yoga, 30 min Yang Yoga och 15 min ledd avslappning. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar tisdag 2/1-24.

  Yin Yoga Måndag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Passar dig som vill ha en lugn återhämtande stund på yogamattan. Vi balanserar och stimulerar meridianer, ökar rörlighet och smidighet och fyller på kraft. Vi tränar oss på att vara i kontakt med andningen, medvetet närvarande. Ingen erfarenhet behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar tisdag 2/1-24.

  Yin Yoga Torsdag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Passar dig som vill ha en lugn återhämtande stund på yogamattan. Vi balanserar och stimulerar meridianer, ökar rörlighet och smidighet och fyller på kraft. Vi tränar oss på att vara i kontakt med andningen, medvetet närvarande. Ingen erfarenhet behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar Tisdag 2/1-24.

  Fascial Maneuvers / Optimum

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Ny spännande klass! Var din egen terapeut och få bukt med obalanser och smärtproblematik med hjälp av övningar från Human Garage. I denna klass lägger vi fokus på fascian = bindväven, för att få igång flödet och cirkulationen i områden som blivit förtätade pga högt tryck. Vi avslutar passet med några stabiliserande övningar från Optimum metoden. Bokningen av vårens Terminskort öppnar 2/1-24.

  Optimum / Postural Yoga Måndag

 • Instruktör Elisabeth Andersson
 • Denna klass passar dig som vill investera i dig själv för att komma till rätta med obalanser så att muskler och leder kan fungera optimalt och för att minska risken för skador, förslitning och smärtproblematik. Vi använder oss av övningar från Optimum metoden, från McGill metoden och funktionella övningar från yogan. Bokningen av vårens Terminskort öppnar 2/1-24.

  Ashtanga fortsättningskurs Tisdag

  Ledd half primary series med traditionell vinyasa-räkning på sanskrit. Vi leder dig genom halva Ashtangans första serie och ett kortare modifierat avslut. Ibland kommer vi även efter dom stående prova på Mysore style. Denna kurs är för dig som gått grundkursen eller har motsvarande erfarenhet sedan tidigare och har bra koll på ordningsföljden av ställningarna. Denna nivå har drop-in om du har de förkunskaper som behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar Tisdag 2/1-24.
  16/01–23/04 Tisdagar
  17:15
  Terminskort: Fr. 2 250:-

  Yin/Yang Yoga Tisdag

  Mixat pass som passar dig som vill ha både återhämtning och ett fysiskt yogapass som varierar gång för gång. Vi börjar med 30 min Yin Yoga och fortsätter med 45 min fysik varierande Yang Yoga och avsluter med 15 min ledd avslappning. Tidigare erfarenhet rekommenderas. Bokningen av vårens Terminskort öppnar tisdag 2/1 -24.
  16/01–23/04 Tisdagar
  19:30
  Terminskort: Fr. 2 250:-

  Yin/Yang Yoga Torsdag, lugnt pass

  Ett lugnare mixat pass passar dig som vill ha både återhämtning och ett fysiskt yogapass som varierar gång för gång. Vi kör 30 min Yin Yoga, 30 min Yang Yoga och 15 min ledd avslappning. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar tisdag 2/1-24.
  18/01–25/04 Torsdagar
  17:15
  Terminskort: Fr. 2 250:-

  Yin Yoga Måndag

  Passar dig som vill ha en lugn återhämtande stund på yogamattan. Vi balanserar och stimulerar meridianer, ökar rörlighet och smidighet och fyller på kraft. Vi tränar oss på att vara i kontakt med andningen, medvetet närvarande. Ingen erfarenhet behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar tisdag 2/1-24.
  15/01–29/04 Måndagar
  19:00
  Terminskort: Fr. 2 250:-

  Yin Yoga Torsdag

  Passar dig som vill ha en lugn återhämtande stund på yogamattan. Vi balanserar och stimulerar meridianer, ökar rörlighet och smidighet och fyller på kraft. Vi tränar oss på att vara i kontakt med andningen, medvetet närvarande. Ingen erfarenhet behövs. Bokningen av vårens Terminskort öppnar Tisdag 2/1-24.
  18/01–25/04 Torsdagar
  10:00
  Terminskort: Fr. 2 250:-

  Fascial Maneuvers / Optimum

  Ny spännande klass! Var din egen terapeut och få bukt med obalanser och smärtproblematik med hjälp av övningar från Human Garage. I denna klass lägger vi fokus på fascian = bindväven, för att få igång flödet och cirkulationen i områden som blivit förtätade pga högt tryck. Vi avslutar passet med några stabiliserande övningar från Optimum metoden. Bokningen av vårens Terminskort öppnar 2/1-24.
  18/01–25/04 Torsdagar
  18:50
  Terminskort: Fr. 2 250:-

  Optimum / Postural Yoga Måndag

  Denna klass passar dig som vill investera i dig själv för att komma till rätta med obalanser så att muskler och leder kan fungera optimalt och för att minska risken för skador, förslitning och smärtproblematik. Vi använder oss av övningar från Optimum metoden, från McGill metoden och funktionella övningar från yogan. Bokningen av vårens Terminskort öppnar 2/1-24.
  15/01–29/04 Måndagar
  17:30
  Terminskort: Fr. 2 250:-
  envelope-oclock-ocalendarcredit-cardcalendar-check-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram