Optimum gruppträning

Stark inifrån och ut

Har du ont, genomgått många behandlingar och mår bra en stund men sedan får tillbaka besvären, då kan detta vara något för dig.

Optimum metoden är en metod där fokus är att åtgärda grundorsaken till kroniska smärtor, återkommande skador och förbättra prestationsförmågan. En metod som jobbar med att få kroppen tillbaka till sitt naturliga läge, där hållningen ska vara avslappnad, naturligt upprätt och i rörelse ska kännas lätt och fri. Grunden är att balansera och stärka de muskler som är designad för att hålla upp våra kroppar (posturalmuskler) så att muskler och leder kan fungera på bästa sätt så att vi får en optimal position och en jämn belastning. 

Under lång tid har man studerat människor i natursamhällen (även små barn) som i princip inte lider av kronisk smärta, tittat på deras naturliga kroppshållning och rörelsemönster som leder till att dom har en jämn fördelning av belastning på kropp och leder, ingen sned belastning som orsakar smärta och slitage. På det viset kan kropp, muskulatur och leder arbeta och fungera på bästa sätt.

Grundare av denna metod är Pete Egoscue i USA och i Sverige har Markus Greus format Optimummetoden som grundar sig på denna posturala metod.

Optimum grund Onsdag

Generella övningar där vi fokuserar på att få kroppen tillbaka till sitt naturliga läge så muskler och leder kan fungera på bästa sätt.
15/09–03/11 Onsdagar
17:00
Pris 1600:-
15% rabatt för dig som köpt yogaterminskort. Ange rabattkod "optimumtermin" i kassan

Optimum power Onsdag

För dig som gått Optimum grund eller varit på Optimum konsultationer och vill ha mer utmanande och fysiska Optimum övningar.
15/09–03/11 Onsdagar
19:00
Pris 1600:-
15% rabatt för dig som köpt yogaterminskort. Ange rabattkod "optimumtermin" i kassan
envelope-ostarclock-ocalendarcredit-cardcalendar-check-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram