Onlineklasser

Sommarpass -24

V 20-25 (ej to 6/6 röd dag)

Tisdagar Yin Yoga 19.00-20.00

Torsdagar Yin/Yang lugnt pass 17.15-18.30

Bra att tänka på inför Onlineklasser

Alla Onlineklasser sänds via zoom, ta hem zoom appen om du använder platta eller mobil, använder du dator så installerar du zoom.

Jag har ett nytt bokningssystem, Boka Mera. Gå in på hemsidan och schemat och klicka på den onlineklass du vill boka. Har du ett konto så loggar du in och sen klickar du på boka. Har du inte ett konto så börja med att skapa ett, fylla i uppgifter och välja lösenord sen är allt klart för att boka. Du får en bokningsbekräftelse när du bokat klassen och där ligger länken, Obs! Det skickas inte ut någon mer länk utan du använder den som ligger i din bekräftelse. Se till att gå in senast 5 min innan start. Om du inte hittar något email med bokningsbekräftelse och länk så kolla skräpposten. All bokning och avbokning behöver ske senast en timme innan klassen startar.

Se till att uppdatera emellanåt för att slippa problem. Du behöver en yogamatta och en stor avlång kudde till yogaklasser.

Vill du ha ett Sommarkort Online = 500 kr, maila info@yogastudion.nu så jag vet, sen kan du betala 500 kr till Swish nr 123 578 70 80, ta en skärmdump och smsa den till 070-242 45 90 så slår jag in i kassan och smsar bilden på kvittot tillbaka.

envelope-ocalendar-check-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram